Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Els Minyons de Terrassa posen a la xarxa el seu banc d'imatges

06/11/2013

Els Minyons de Terrassa, amb la col·laboració de l'empresa Serafí Indústria Gràfica Publicitària, han posat en marxa un portal a internet per a la distribució del material gràfic de la colla entre tots els afeccionats.

Quan resta poc més d'una setmana per a la diada de la colla terrassenca, i en aquestes dates farcides d'assaigs crucials pels de la camisa malva, els Minyons no aturen les seves iniciatives disposades a potenciar el fet casteller més enllà de les nostres pròpies fronteres.

En aquesta ocasió els Minyons sorprenen el món casteller presentant un nou espai web on qualsevol persona del món amb una connexió a internet podrà encarregar qualsevol tipus de material gràfic que tingui a la colla egarenca com a protagonista.

Al lloc, al qual podem accedir des de l'adreça http://shop.minyons.cat, hi podem trobar pòsters o postals que ens podem fer a mida amb fotografies a escollir d'entre tots els castells de l'actual temporada, imatges històriques o treballs de la fotògrafa Mireia Comas que qualsevol persona del món pot rebre còmodament a casa seva.

La iniciativa neix amb la intenció de treure a la llum totes aquelles imatges que omplen l'arxiu de la colla i que dia a dia es generen actuació rere actuació i que a partir d'ara es podran compartir, o regalar en format paper a qualsevol amant dels castells i en especial dels Minyons de Terrassa.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!