Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

La Mercè, segon Repte Fotogràfic a Instagram dels Minyons de Terrassa

18/09/2013

Quan tot és a punt per fer públics els resultats del primer dels reptes fotogràfics dels Minyons, celebrat a Vilafranca amb motiu de la Diada de Sant Fèlix, arriba la segona cita el proper diumenge a la diada castellera de les festes de la Mercè de Barcelona.

La diada de les festes de la Mercè a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, on participen els Minyons de Terrassa, acompanyant els Castellers de Barcelona i els Castellers de Vilafranca, serà el nou motiu del següent repte fotogràfic a la xarxa Instagram que organitza la colla egarenca.

L'organització pretén que la participació en aquest segon repte sigui superior a les 55 obres presentades en el primer dels reptes, per la qual cosa s'ampliarà el període de presentació de les mateixes del dimarts 24 al dijous 26 de setembre, per tal que tothom qui ho desitgi pugui acabar de polir les seves fotografies abans de publicar-les a Instagram amb el hashtag #reptesminyons i afegint @minyons en la descripció de l'obra.

Les obres, que com ja va succeir a Sant Fèlix han d'haver estat preses a la mateixa plaça, poden tractar qualsevol aspecte de la diada castellera, qualsevol castell, qualsevol colla, qualsevol detall, qualsevol imatge que serveixi per fer difusió dels castells una mica més encara a les xarxes socials.

Cal recordar que en aquest segon Repte es repeteixen els mateixos premis cortesia de l'Hotel Don Cándido de Terrassa, de l'editorial Ara Llibres i el programa Quarts de Nou, del Nan Casteller, d'Amunt Disseny i de Serafí Indústria Gràfica Publicitària. I que es poden consultar les bases a www.minyons.cat, on també hi ha exposades les finalistes de l'anterior repte celebrat a Sant Fèlix.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!