Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Sant Fèlix, primera diada protagonista dels Reptes Fotogràfics dels Minyons

28/08/2013

A punt d'arribar a la Diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès, els Minyons de Terrassa donen a conèixer les darreres novetats sobre la 1a edició dels Reptes Fotogràfics a la xarxa Instagram, que té en aquesta actuació de divendres la primera de les seves quatre cites.

En concret, ja s'han fet públics els noms de les tres persones que seran les encarregades de fer de jurat d'aquesta primera edició del concurs, per a la qual els Minyons de Terrassa comptaran amb la col·laboració de:

David Oliete, fotògraf i realitzador audiovisual, que recentment ha vist publicades les seves fotografies de castells en blogs i revistes d’arreu del món i exposades en certàmens com els International Photography Awards de Los Angeles. Autor de l’exposició fotogràfica “El Cel dels Castells”, actualment a Tarragona. També ha dirigit el curt documental “Som Castells”, guanyador entre altres al Festival Internacional de Cinema de Seül SESIFF.

Dani Seró, fotògraf tarragoní de la Colla Jove, especialitzat en temàtica castellera i administrador del perfil de la Colla Jove a Instagram i organitzador del primer repte de fotografia castellera a aquesta xarxa social.

Mireia Comas, fotògrafa professional terrassenca dedicada a la fotografia infantil i integrant de l'equip de fotògrafs dels Minyons de Terrassa.

També es pot consultar al web de la Colla (www.minyons.cat) la modificació d'alguns punts destacats de les bases dels reptes que fan referència al període de presentació de les imatges i a la propietat intel·lectual de les mateixes.

Notícia relacionada

 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!