Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Els Minyons de Terrassa llancen un repte fotogràfic a les xarxes

12/08/2013

La colla egarenca organitza la 1a edició dels Reptes Fotogràfics Minyons de Terrassa a les quatre diades castelleres més importants en què participen, i premien les millors fotografies amb quatre nits d'hotel i originals obsequis.

Amb el fi d’estimular la creació d’imatges castelleres de diades destacades i així fomentar el fet casteller arreu del món a través de la distribució d’aquestes imatges a les xarxes socials, els Minyons posen en marxa quatre reptes fotogràfics a la xarxa Instagram amb diferents i importants premis.

Els reptes estaran distribuïts entre les quatre diades més importants en les quals participa la colla d'aquí a final de temporada: Sant Fèlix, a Vilafranca del Penedès; les Festes de la Mercè, a Barcelona; les Fires de Sant Narcís, a Girona, i la seva pròpia Diada, que se celebra a Terrassa el mes de novembre.

Les bases d'aquests reptes es poden consultar al web de la colla (www.minyons.cat) i presenten la novetat que l'únic requisit que han de presentar les imatges és que han d'haver estat preses a la diada castellera protagonista del repte i publicades a Instagram amb l'etiqueta #reptesminyons fent referència al compte @minyons el mateix dia de l'esdeveniment, sigui o no la colla egarenca la protagonista de la fotografia.

En l'organització i difusió hi col·laboren l'Hotel Don Cándido de Terrassa, Amunt Disseny, el Nan Casteller, Serafí indústria gràfica publicitària, el programa Quarts de Nou i l'editorial Ara Llibres, que cedeixen gran part dels premis per a cada un dels quatre reptes.

PDF
bases-reptes.pdf
E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!