Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Festa major amb regust casteller a la plaça de la Vila de Gràcia

07/08/2013

Els Castellers de la Vila de Gràcia organitzen un any més el guarnit i les activitats que es realitzen a la plaça de la Vila per la festa major de Gràcia. Així, hi haurà activitats durant tota la setmana per a totes les edats, des dels més petits fins als més grans.

La festa a la plaça serà sostenible; per això un 80% dels materials utilitzats al guarnit són reciclats i, per altra banda, aquest any s'ha introduït el got reutilitzable. També serà accessible amb zona reservada per a persones amb mobilitat reduïda, i s'hi inclouran productes per a celíacs. Finalment, s'ha pensat en una festa infantil amb activitats per a nenes i nens i amb moltes activitats de cultura popular.

En referència a la sonoritat, s'intentarà minimitzar l’impacte sonor als veïns amb equips que intenten centrar l’efecte del so al públic reduint-lo als edificis i carrers propers.

Pel que fa a l’aspecte casteller, com cada any es faran assajos públics, la baixada del pilar caminat, la jornada castellera de vigílies i l’actuació més important, que serà el diumenge 18 d’agost a les 12 h.

Els grups que visitaran la plaça de la Vila seran: Bonobos, Barra Lliure, Sense Sal, Rockstock, Arrels de Gràcia, Rumb al Bar, Cesc Freixas, Orquestra Mitjanit, Pastorets Rock i Miquel del Roig.


PDF
programa2013-1-.pdf
E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!