Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Comença l'Escola de Castells dels Castellers d'Altafulla

21/01/2013

El proper divendres 25 de gener a partir de les 20 h comença l’Escola de Castells dels Castellers d’Altafulla a l’Era de l’Ixart, al c/ de les Eres s/n d’Altafulla.

Aquesta activitat dóna el tret de sortida a la temporada de la colla i està adreçada a petits, joves i grans de totes les edats, castellers o no, que vulguin fer un primer contacte amb els castells i amb la colla dels Castellers d’Altafulla.

L’Escola de Castells es durà a terme durant quatre divendres, del 25 de gener al 15 de febrer a partir de les 20 h, i cada divendres es podran conèixer els aspectes bàsics del món dels castells.

Així, el 25 de gener servirà per donar la benvinguda a tots els participants, presentar la colla i iniciar-se en les diferents estructures que veiem cada cap de setmana a plaça.

El segon divendres, l’1 de febrer, estarà dedicat a conèixer de primera mà com es formen les pinyes de les diferents estructures, quines posicions hi ha a la pinya d’un castell i quines tasques es duen a terme des d’aquestes diferents posicions.

El tercer divendres, el 8 de febrer, sabrem  com podem fer castells amb seguretat i prevenir possibles lesions, minimitzant els riscos.

En l’última sessió, que serà el divendres 15 de febrer, farem una petita exhibició del que hem après amb tots aquells que hi hagin participat.

Esteu tots convidats!!


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!