Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Els Castellers d'Altafulla renoven la Junta Tècnica i l'Administrativa

18/01/2013

En l’assemblea ordinària celebrada al local de l’entitat el passat dissabte 22 de desembre, els Castellers d’Altafulla van renovar la Junta Tècnica i la Junta Administrativa.

Pel que fa a la Junta Administrativa, es va presentar una candidatura encapçalada per David Roda com a president i amb la participació de Montse Gràcia Pijuan en el càrrec de vicepresidenta, Mónica Cano com a tresorera, Maria Jesús Amorín com a secretària, Ernest Segura com a vocal d’infraestructures, Ana Venteo com vocal d’atenció al casteller i Juli Nomdedeu com a vocal de comunicacions.

Pel que fa a la Junta Tècnica, es va presentar una candidatura encapçalada per José Manuel Julián com a cap de colla i amb la participació d’Àlex Cañas com a segon cap de colla, Montse Gràcia Pijuán com a cap de canalla i Alex Solé com a cap de pinyes.

Les dues candidatures es van presentar per gestionar l’entitat per un mínim de dos anys segons els estatuts de la colla, amb la mirada posada en la celebració del 40è aniversari dels Castellers d’Altafulla, i van ser escollides per unanimitat en una assemblea amb una alta participació de castellers.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!