Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

La Jove de l'Hospitalet celebra el XII aniversari portant els castells al carrer

09/11/2012

Enguany la Colla Jove de l'Hospitalet celebrem el nostre XIIè Aniversari volent fer partícip a tota la gent de la ciutat organitzant un seguit d'activitats pel proper dissabte 17 de novembre. Les activitats es duran a terme a la Rambla Marina amb Avinguda Carrilet i estan dirigides per a gent de totes les edats, des dels mes joves fins a la gent més gran que estigui interessada en el món dels castells.

La celebració començarà a les 11h del matí amb una exhibició de gralla on els grallers i tabalers de la colla mostraran les seves qualitats, evidenciant la relació que existeix entre la música i els castells. Tot seguit s'iniciaran tallers per als més menuts on tindran un joc de peces per muntar un castell, tallers de pintura (dibuixa el teu castell), caloreja el teu punt de llibre i un taller de pintura de cares. Alhora es realitzarà un taller de castells per tothom que tingui ganes d'aprendre i experimentar els castells en primera persona. Finalment sobre les 12.30h la colla en conjunt farà un assaig al carrer amb la finalitat d'obrir els assajos a la ciutadana i mostrar el treball diari que hi ha al darrere de cada
estructura abans de dur-la a plaça. L'assaig també serà obert per tota la gent que vulgui participar i viure una nova experiència.

Amb aquestes activitats pretenem apropar el fet casteller a tota la ciutadania d'una forma amena i entretinguda mostrant el món dels castells des d'una perspectiva diferent al simple espectador que es troba amb una actuació a plaça. 

PDF
nota-premsa-colla-novembre.pdf
E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!