Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Els 10 Blaus, la cursa dels Castellers de la Vila de Gràcia

02/05/2012

Emmarcada en els actes del 15è aniversari de la colla, i amb l'ànim d'organitzar activitats més enllà de les purament castelleres, els Castellers de la Vila de Gràcia han organitzat pel dia 28 de maig a les 9 h la 1a Cursa de la Vila de Gràcia en col·laboració amb el Club Esportiu Europolis. La cursa recorrerà els carrers de la vila i tindrà dues modalitats, la de 5 km i la de 10 km. El recorregut de la cursa és el següent:

La sortida de la cursa es donarà als Jardinets de Gràcia (Passeig de Gràcia una mica per sobre de l'av. Diagonal) i recorrerà Gran de Gràcia, Sant Salvador, Torrent de les Flors, Tres Senyores, Rubí, Verdi, Or, Encarnació, Torrent de les Flors, Sant Lluís, Perla, Verdi, Terol, Bruniquer, Joan Blanques, Ramon i Cajal, Torrent d'en Vidalet, Milà i Fontanals, Perill i Bonavista.

Les inscripcions ja són obertes i es poden fer a través d'aquesta pàgina, així com també al Club Esportiu Europolis o als assajos dels Castellers de la Vila de Gràcia. El club de corredors de l'Europolis realitzarà unes sessions prepatòries.

Podeu trobar tota la informació de la cursa a http://cvg.cat/cursa/

 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!