Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

2a edició del concurs de fotografia castellera "Diada del Mercadal"

21/09/2011

Coincidint amb la celebració de la desena edició de la Diada Castellera del Mercadal, els Xiquets de Reus organitzen enguany la 2a edició del concurs de fotografia castellera que té com a objectiu immortalitzar castells i castellers durant aquesta actuació.

Després de l'èxit d'acollida i participació assolit durant l'edició de 2009 (la diada del Mercadal és una actuació biennal i, per tant, també ho és el concurs de fotografia), la organització mantindrà el format i bases del mateix, aprofitant per seguir acostant els castells al gran públic.

Les fotografies presentades podran fer-se únicament durant la diada castellera que tindrà lloc, a partir de dos quarts de 6, el proper dissabte 1 d'octubre a la Plaça del Mercadal, i que durà a Reus quatre de les millors colles del panorama casteller: Castellers de Vilafranca, Colla Joves Xiquets de Valls, Colla Vella dels Xiquets de Valls i Minyons de Terrassa, a més de la colla local dels Xiquets de Reus.

El concurs està obert a tots els professionals i aficionats a la fotografia que ho desitgin, i estarà dotat amb un total de tres-cents euros en premis, repartits per igual en tres categories:

  • Construccions (on es premiarà el concepte global del castell),
  • Detalls (on els objectius es poden centrar en petites anècdotes o detalls relacionats amb els castells i el seu entorn) i,
  • Avellana (en què es premiarà la millor fotografia sobre els Xiquets de Reus, de qualsevol tipologia).

Les bases complertes es poden consultar a la web dels de la camisa avellana: http://xiquetsdereus.cat/media/mercadal/concurs.pdf

Les obres es podran presentar al local dels Xiquets de Reus (en format digital i suport físic) fins el 14 d'octubre, i els guanyadors es coneixeran el proper 31 d'octubre. Les imatges premiades, així com una mostra representativa de les obres presentades al concurs seran exposades al local dels Xiquets de Reus, des del dia de l'entrega de premis i durant tot el mes de novembre. Hi haurà també una exposició virtual a la web de la colla.


PDF
bases-concurs-fotografic-2a-edicio-.pdf
E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!