Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Sorteig de l'ordre de les colles per la Diada del Mercadal 2011

17/09/2011

Segueix la intensa setmana dels Xiquets de Reus, després de l'assemblea general extraordinària de dimecres i abans de l'actuació d'avui a la Diada de Misericòrdia.

Intensa activitat avellana durant la setmana: si bé dimecres dia 14, els Xiquets de Reus van decidir tirar endavant la proposta de reforma del seu local social i del seu finançament, avui dissabte els de la capital del Baix Camp han fet una roda de premsa amb el sorteig de l'ordre i col·locació de les colles a la Plaça del Mercadal el proper 1 d'octubre, i aquesta tarda esperen fer la millor actuació del que va de temporada, signant una clàssica de vuit al mateix escenari on d'aquí a dues setmanes hi haurà una cita amb una de les diades més importants del món casteller.

Castellers de Vilafranca, Colla Vella dels Xiquets de Valls, Minyons de Terrassa i Colla Joves Xiquets de Valls: aquest ha estat l'ordre resultant del sorteig en què actuaran les colles convidades a la Diada del Mercadal, després que comenci la diada la colla amfitriona. Tots els representants de les colles convidades han agraït als Xiquets la seva invitació a aquesta important cita, i amb les lògiques reserves que suposa el fet d'anunciar les intencions per a una actuació a quinze dies vista, Vilafranca i Vella de Valls han anunciat un possible gamma extra; els Minyons s'han mostrat disposats a superar la seva millor actuació en aquesta diada i la Joves de Valls ha anunciat castells de nou. Pel que fa als amfitrions, el cap de colla Roger Ciurana ha anunciat la intenció de la colla de fer el 2 de 8 amb folre, que seria el primer carregat després de 4 anys i el primer des del 1998 en cas de descarregar-se.

Podeu veure les imatges íntegres de la roda de premsa i el sorteig de les colles aquí: http://www.youtube.com/watch?v=pzciGkfgW1M

Tots els esdeveniments relacionats amb aquesta important diada es podran seguir a twitter mitjançant l'etiqueta #Mercadal2011


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!