Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Els Minyons de Terrassa organitzen el segon concurs de clipmetratges castellers

01/09/2011

Després de l'èxit de la primera edició, la colla castellera Minyons de Terrassa organitza per segon any consecutiu i dins dels actes de la XXIII Diada de la Colla, el segon concurs de clipmetratges "CASTELLS.REC".

Es tracta de crear i enviar clipmetratges que reflecteixin qualsevol aspecte relacionat amb l'activitat castellera, la seva preparació, la seva execució, la relació entre els seus membres... per tal que serveixi per difondre el fet casteller i els valors que aporten al conjunt de la societat. El concurs és obert a tothom, tan afeccionats castellers, com afeccionats al cinema i als mitjans audiovisuals. En quant a la participació pot ser individual o col·lectiva i es pot presentar més d'una obra per individu o col·lectiu. L'organització té el dret de decidir si els clipmetratges presentats s'ajusten a la temàtica proposada i, en cas contrari, no admetre'ls a concurs.

El concurs restarà obert de l'1 de setembre fins al 30 de novembre de 2011.

La dotació dels premis serà de 500 € a la millor obra triada pel jurat. Hi haurà un accèssit de 100 € per la millor obra segons el Jurat que tingui per protagonista la colla castellera Minyons de Terrassa, i si el jurat ho creu oportú, podrà concedir un altre accèssit dotat també amb 100 €. Hi haurà també un premi atorgat pel públic assistent a l'exhibició pública que serà dotat amb 100 €.

Es poden consultar les bases del concurs al web de la colla Minyons de Terrassa http://www.minyons.cat/, i per qualsevol dubte o aclariment podeu dirigir-vos a minyons.terrassa@telefonica.net


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!