Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

La colla gracienca programa els actes de festa major a la plaça de la Vila

04/08/2011

Els Castellers de la Vila de Gràcia, que enguany fa 10 anys que guarneixen la Plaça de la Vila, la submergiran amb milers i milers de llumins. D’aquesta manera recordaran que fa més de 150 anys a Gràcia es va instal·lar la primera fàbrica de llumins del sud d’Europa, concretament el carrer Sant Salvador.

Aquest any tot i la crisi econòmica realitzarem un 20% més d’activitats, malgrat que la partida pressupostaria l’hem reduït un 14%. Realitzant una programació per totes les edats i totes les franges del dia.

Entre les més de 40 activitats que es realitzaran durant els 7 dies de la Festa Major, volem destacar totes les relacionades amb la Cultura Popular i especialment la Diada Castellera de Festa Major del diumenge 21, la Baixada del Pilar Caminat o l’Actuació de la Nova Muixeranga d’Algemesí del dissabte 20.

De la franja de matins, destaquem que cada dia hi haurà jocs infantils per nens i nenes. A les tardes a part del tradicional Concurs de Sudokus i Animacions Infantils, es podrà apendre a ballar salsa o es farà un Taller Infantil.

A la nit, apart dels assajos a plaça dels Castellers de la Vila de Gràcia, es podrà a assistir al concert del grup bergadà Brams, els lleidatans Pastorets Rock o l’Orquestra Mitjanit. El dia 15 d'agost actuaran els guanyadors del concurs de rock La Campana organitzat per CVG i per el programa de radio Batakada Radioactiva.

Aquí podeu descarregar-vos el programa de la festa a la plaça de la Vila de Gràcia indicant que hi ha un petit canvi ja que la jornada castellera de vigilies serà a les 20:30h i l'actuació de la Nova Muixeranga d'Algemesí a les 21:30h. 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!