Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Guanyadors del Concurs de Grups Novells La Campana organitzat pels Castellers de la Vila de Gràcia i Batakada Radioactiva

14/06/2011

El jurat de la quarta edició de La Campana format per Miqui Puig, Jordi Doménech, Anna Roig, Xavi Parra, Dj Merey, Òscar Dalmau, Lyona, i Xavier Cumulada han escollit amb 77 punts al grup Bosni com a guanyador d’aquesta edició de La Campana.

 

El podi final ha quedat configurat de la següent manera:

 

1. Bosni - 77 punts

2. Nius de Nit - 63 punts

3. Carolina Chicken - 62 punts

 

El jurat especial de La Castanya de Gràcia, format per un Guarà Català anomenat Castanya, ha escollit al grup valencià Nius de Nit, com a guanyadors de la primera edició de La Castanya de Gràcia.

 

Els dos grups guanyadors, a part d’una remuneració econòmica, tocaran al 15 d’agost, durant el concert inaugural de la Plaça de la Vila de Gràcia de la Festa Major de Gràcia 2011.

 

Volem agrair i desitjar sort a la trenta de grups presentats a la quarta edició de La Campana i al jurat que ha col·laborat desinteressadament amb La Campana. També agraïm a tots aquells mitjans que ens han fet difusió i a Ràdio Gràcia i a GraciaNet per facilitar-nos les plataformes tecnològiques per realitzar any darrera any aquest concurs.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!