Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Concurs de grups novells La Campana organitzat per Castellers de la Vila de Gràcia i Batakada Radioactiva

01/03/2011

Teniu un grup o coneixeu algú que vulgui tocar a la Festa Major de Gràcia??

Els Castellers de la Vila de Gràcia, juntament amb el programa Batakada RàdioActiva de Ràdio Gràcia organitzem la quarta edició de “La Campana”.

La Campana  és un Concurs de Grups novells que pretén promoure els grups catalans que canten en català i en especial als grups Graciencs.

La Festa Major de Gràcia, és un gran aparador pels grups que tot just comencen, per això oferim l’escenari de la Plaça de la Vila,  perquè puguin mostrar la seva música.

El guanyador de "La Campana", a part d'una dotació econòmica (300 €) podrà tocar a la plaça de la Vila durant la Festa Major de Gràcia, concretament el dia 15 d’Agost, en el concert inaugural de la Plaça de la Vila.
Aquest any també hem obert una altre apartat del concurs, "La Castanya" on un jurat ben particular escollirà un segon guanaydor del concurs, que també rebrà una dotació econòmica de 300€ i podrà tocar a la Plaça de la Vila el 15 d'Agost.

El termini de presentació de candidatures és fins el 30 d’abril, aquest inclós, enviant un email a lacampana@gracianet.cat, mitjançant la web de La Campana: www.gracianet.cat/lacampana  o a través de correu tradicional al local dels Castellers de la Vila de Gràcia (C/ Astúries 83 Baixos 08024 Barcelona).

Les candidatures presentades constaran d'una maqueta del grup i una presentació del grup on hi haurà una breu descripció del grup: estil, història i currículum (màxim una plana), nom del representant, número de telèfon i correu de contacte i adreça web, si el grup en té. També s'haurà d'indicar quina és la cancó que es vol que s'escolti per Ràdio Gràcia.

La Campana

E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!