Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Quinze anys dels Castellers de Sant Cugat

22/02/2011

Els Castellers de Sant Cugat hem iniciat ja els actes de celebració del Quinzè aniversari amb la calçotada que vam fer el passat diumenge 20 de febrer, amb més de 100 castellers guarnits amb un pitet commemoratiu.

Aquest dimecres 23 de febrer és el dia que oficialment la colla fa 15 anys, coincidint amb la data que ens vam donar d'alta al registre d'entitats. És per celebrar aquesta efemèride que hem convocat a tots els castellers a celebrar-ho, a partir de les 20.30h, al local social del carrer Santa Maria, 6, tot brindant amb una copa de cava.
Voldriem fer extensiva aquesta invitació als mitjans de comunicació per tal d'agraïr-vos la tasca que incansablement feu al nostre costat.


Tots els actes d'aquesta temporada estaran marcats per la celebració dels 15 anys.Des de les actuacions, on aixecarem un pilar de 4 amb un missatge d'agraïmemt per a totes les persones, colles, places i institucions que ens han permès arribar als 15 anys; fins als actes socials, als quals procurarem donar-los un aire especial, com l'ocasió es mereix.


La celebració tindrà el seu punt culminant el dissabte 8 d'octubre, quan celebrarem l'acte central del quinzè aniversari, amb una convocatòria a les més de 800 persones que han passat per la colla durant aquest temps. S'està fent una tasca intensiva d'actualització de la base de dades per a fer realitat aquest objectiu, que ha de permetre agraïr la tasca de totes les persones que un dia o altre s'han posat la camisa verd gausac.


Estarem molt agraïts que ens acompanyeu durant la nostra celebració i que ens ajudeu a fer-ne difusió.


Us adjuntem el logotip dels 15 anys que vam presentar a l'assemblea de la colla i que serà present a tots els actes i documents de la temporada 2011.


La propera actuació de la colla serà el diumenge 6 de març, en motiu de la Trobada de colles de Sant Medir, a les 12h a la plaça del Rei de Sant Cugat. L'objectiu tècnic es descarregar-hi el 2de7, castell que l'any passat vam recuperar després de 6 anys sense apuntar-nos. Aconseguir-ho representaria assolir el màxim castell de la temporada passada en la primera actuació de l'any... un bon pas endavant per encarar el 4de8 durant els primers mesos de la temporda.

 

Trobareu més informació, així com fotografies i vídeos de la colla a www.castellersdesantcugat.cat, al Facebook de la colla, seguint-nos al Twitter @gausacs.


PDF
110221Quinzeanys.pdf
E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!