Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

La VIII Nit de Castells concentrarà una setantena de colles a Valls

29/01/2014

Aquest dissabte se celebra a Valls la vuitena edició de la Nit de Castells, un acte que comptarà amb la presència d’una setantena de colles d’arreu del país. La Nit està organitzada per la Revista Castells i compta amb l'Ajuntament de Valls com a patrocinador principal, i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Tarragona i Barcelona, Damm, Endesa, Repsol, la Fundació la Caixa, la Fundació de les Festes Decennals de Valls i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. L'acte estarà presidit pel conseller de la Presidència, Francesc Homs, i l'alcalde de Valls, Albert Batet.

En aquesta gala s'hi estrenaran cinc nous guardons: el premi a una plaça castellera, al moment casteller de l’any, a la colla de la temporada, el premi Aleta a un projecte relacionat amb la canalla i a la fotografia de l’any. Aquests se sumen als tres guardons clàssics de les edicions anteriors: trajectòria, iniciativa i ambaixador casteller. En la darrera edició, els premiats van ser Joan Vallès, dels Minyons de l’Arboç (trajectòria); els Xiquets de Hangzhou (iniciativa social), i Cerveses Damm (ambaixador).

La Nit de Castells, que es durà a terme al Centre Cultural de Valls el dia 1 de febrer a les 19.30 h, lligarà uns premis amb els altres a través d’un muntatge de diferents disciplines artístiques.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!