Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Nous equips de junta i tècnica dels Castellers de Montcada i Reixac

05/03/2015

El dissabte 7 de febrer, els Teules de Montcada van celebrar una assemblea extraordinària per a escollir nou equip directiu. L’únic punt de l’ordre del dia era el de ratificació de l'equip tècnic escollit per majoria absoluta a l'assemblea ordinària anual, celebrada el passat 17 de gener de 2015, i donades les baixes del secretari i tresorer, en la mateixa assemblea ordinària, fer eleccions per a escollir una nova junta directiva.

L'única candidatura presentada conserva una part de l’anterior, i fou presentada per Salvador Urpí, antic secretari de la colla. Aquesta candidatura, ratificada per la major part dels vots de l’assemblea extraordinària, l’encapçalen Salvador Urpí, com a president, i Jonás del Rio Lucas, com a cap de colla escollit prèviament.

El nou president electe ja havia estat membre actiu a l’anterior etapa de la colla com a casteller, i a la junta directiva des de la seva refundació com a responsable de la secretaria, entre d’altres afers. En el seva presentació de benvinguda, Salvador Urpí va voler agrair el suport de la majoria de l’assemblea i va reiterar el seu compromís per canviar el tarannà de la colla i l’actual model de gestió.

El nou president també va reiterar el seu suport a l’equip tècnic escollit amb anterioritat, i finalitzà el discurs demanant a tots els membres, actuals i futurs, que fessin pinya, no només a les places, sinó també pel bon funcionament de l'entitat, ja que hi ha molts projectes en marxa, i tots ells amb la majoria de nous equips de treball.

L'objectiu més immediat per als Teules serà el de ser una colla engrescada, amb transparència i amb molts projectes que havien estat aparcats durant el primer any de funcionament de l’entitat. La previsió és poder duplicar les actuacions a plaça efectuades al llarg de la temporada anterior, consolidar els castells de la gamma de sis i assolir els objectius marcats per la nova tècnica, que passen per aconseguir portar a plaça els castells de la gamma alta de sis. Tot i això, l'objectiu principal és seguir aconseguint més membres per a la colla mitjançant actuacions a totes les festes de la població per donar a conèixer l’entitat dintre del municipi altre cop.

L’equip tècnic estarà format per: Jonàs del Rio com a cap de colla, Josep Monclús com a cap de pinyes i segon cap de colla, Mario Delgado com a cap de troncs, Pol Garcia com a cap de pilars i Anna Riera com a cap de canalla.

La Junta Directiva estarà formada per: Salvador Urpí com a president, Pol Morató com a secretari, Rubén Bernal com a tresorer i, com a novetat, a partir d’aquest any es compta amb una àrea de comptabilitat que tindrà com a màxim responsable Maria Jesús Drago (figura que s’ha considerat necessària introduir atesos el canvis legislatius en l'àmbit fiscal soferts aquest 2015 vers les entitats i associacions). L’Àrea Social serà gestionada per Sandra Alpuente, les vocalies formades per Cisco Leon i Montserrat Villanueva, vinculades a la secció de músics de la colla, així com l’equip de Comunicació i Difusió dirigits per Josep Monclús


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!