Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

Dues seleccions de les millors fotografies castelleres de la temporada

30/12/2013

La xarxa ens ofereix aquest dia la possibilitat de repassar alguns dels millors moments de la temporada castellera 2013 gràcies a dues seleccions de fotografies: una, comentada pels autors: l'altra, en format de concurs.

La primera, titulada "Instants grans", la podem trobar al portal Festadirecte!cat, i consisteix en una sèrie d'imatges de fotògrafs com David Oliete, Laia Díaz, Antoni Coll Lázaro, Carles Paniello o Bernat Almirall, que ells mateixos han triat i a les quals han posat un títol i una breu explicació de la mateixa. Majoritàriament són fotos que busquen l'emoció en els rostres i expressions dels castellers. 

La segona correspon al concurs "La millor fotografia castellera de l'any", organitzat per la Revista Castells i Repsol i que es resol mitjançant votació popular. Qualsevol persona pot penjar la seva foto aspirant mitjançant la pàgina de facebook de la revista, i també qualsevol persona pot votar una o diverses fotografies. El termini per les votacions és fins el 20 de gener. De moment ja hi ha prop de 100 fotografies aspirants, algunes amb més de 300 vots. 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!