Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Els Castellers de Sant Feliu escullen "els Magentes" com a sobrenom

17/03/2015

Els Castellers de Sant Feliu ja tenen sobrenom per a la colla, "els Magentes", i el logotip que els representarà a les properes samarretes.

Els Castellers de Sant Feliu van celebrar diumenge seva tradicional calçotada anual, amb un munt d'activitats per completar el dia. Aprofitant aquesta activitat multitudinària, van tenir lloc les votacions, entre diverses propostes, per al sobrenom de la colla i per al logotip que els identificarà a les properes samarretes de la temporada.

Per votació popular, la imatge triada per majoria va ser un disseny de Jordi Badet que representa la ciutat de les roses. Per altra banda, l'elecció del sobrenom "els Magentes", va estar més disputat, i va ser necessària una segona votació per al desempat entre els noms "els Magentes" i "els Garçots". 

Els motius del nom guanyador fan referència al color de la camisa de la colla, que representa el color de les roses de la ciutat. Així, els castellers de Sant Feliu aposten per la representació de la ciutat de les roses, tant amb el sobrenom com amb el símbol del seu proper logotip.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!