Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies CCCC

La II Jornada de Bones Pràctiques de Gestió, el 28 de juny a Tarragona

17/06/2014

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i l'ajuntament de Tarragona coorganitzen la segona edició de la Jornada de Bones Practiques de Gestió en el Món Casteller, que se celebrarà en aquesta ciutat el dissabte dia 28 de juny. Aquesta és la segona edició d'una jornada que va arrencar l'any passat a Badalona i que vol esdevenir un referent de la mateixa manera que ja ho són les Jornades de Prevenció de Lesions en un altre àmbit. S'espera una assistència a l'entorn de les 150 persones.

Com a novetat, aquesta segona edició incorpora tallers a escollir, que en aquesta ocasió estan dedicats a temes com el micromecenatge, la protecció de dades, l'elaboració d'un pla estratègic, la confecció d'un calendari ajustat a les necessitats de la colla o la comunicació. A més, hi haurà una xerrada inaugural sobre castells i turisme a càrrec del doctor de la URV Jaume Gené i una taula rodona final sobre els models de junta. 

La Jornada tindrà lloc al Seminari de Tarragona, i compta amb el suport econòmic del complex petroquímic de Repsol a Tarragona i del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La inscripció és gratuïta. 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!