Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies CCCC

Sants acull dissabte la 3a edició de la jornada de bones pràctiques de gestió

02/06/2015

Les Cotxeres de Sants acullen aquest dissabte al matí la tercera edició de la Jornada de Bones Pràctiques de Gestió en el Món Casteller, organitzada per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i els Castellers de Sants. En aquesta ocasió la jornada tindrà com a tema central el creixement social de les colles. S'espera que hi assisteixin unes 100 castellers de més de 40 colles diferents.

El creixement social s'abordarà des de diverses perspectives: mitjançant la xerrada inaugural de la periodista Raquel Sans, que explicarà com aprofitar el moment dolç que viuen els castells; amb la presentació d'un petit estudi que els Castellers de Sants han fet sobre els motius de la gent que deixa la colla; i amb una taula rodona en què hi participaran diverses colles que han crescut els darrers anys.

A més, la jornada també inclou un ronda de tallers més pràctics en què es pot escollir entre tres opcions: un sobre l'impost de societats; un altre sobre comunicació a les xarxes i la presentació del protocol de les actuacions castelleres elaborat per l'ajuntament de Tarragona i les colles de la ciutat.

Les dues primeres edicions de la jornada es van celebrar a Badalona i Tarragona. Aquesta tercera edició, a més, s'emmarca dins la celebració del Dia de l'Associacionisme Cultural, que s'escau el 4 de juny.

PDF
III Jornada Gestió.pdf
E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!