Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Els Castellers de Badalona comencen la nova temporada amb novetats

29/01/2014

El passat 17 de gener els Castellers de Badalona van donar el tret de sortida als assajos de la nova temporada. Ho van fer de la mà d'una nova tècnica i junta sorgides de la darrera assemblea general de l'entitat.  

L'equip de junta està encapçalat per la Lourdes Fernández, que ja havia ocupat el càrrec de presidenta l'any 2011 i fins aquest moment era membre de la junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC). Per la seva banda, la tècnica està liderada per la Carol Martin, que havia format part de l'equip de canalla durant diverses temporades, sent-ne cap de canalla el mateix 2011. 

Durant el primer assaig, els de la camisa micaco van rebre la visita d’alguns membres de la Colla Castellera Laietans de Gramenet i dels Castellers de Montcada. Es dóna la curiositat que els Laietans són la segona colla apadrinada pels de Badalona després dels castellers de Sant Adrià, mentre que els Castellers de Montcada, que són els padrins dels micacos, estan en procés de refundació i estan rebent la col·laboració de la colla badalonina.

Fins al 17 de febrer la colla micaco farà assaigs de formació els divendres de 20 a 22 h al seu local, Can Peixau (C. Font i Escolà, 42). A partir d'aquest dia, els assaigs tornaran al seu horari habitual:

  • Dilluns de 19 a 21 h
  • Dimarts de 20 a 22 h 
  • Divendres de 20 a 23 h

 


PDF
ndpiniciassaigscccc.pdf
E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!