Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

L'Ajuntament de Valls commemora la Santa Úrsula de fa trenta anys

18/10/2011

Divendres 21 d'octubre, l'Ajuntament de Valls retrà homenatge als Xiquets de Valls amb motiu dels 30 anys de la diada de Santa Úrsula de 1981, que considera l'inici de l'actual època d'or dels castells.

Primer, amb un acte institucional a l'Ajuntament de Valls, a les 20:00. L'acte està dedicat a recordar que fa trenta anys el món casteller entrava en l'actual època d'or. L'homentage estarà dedicat a les colles vallenques que van ser les protagonistes d'aquella diada, la Colla Vella dels Xiquets de Valls descarregava el quatre de nou amb folre i la Colla Joves Xiquets de Valls ho feia amb el cinc de vuit, que es completaven per primera vegada en tot el segle XX. Aquests fets van marcar la història recent del fet casteller. Ambdues construccions foren bastides a la plaça del Blat de la ciutat de Valls, ciutat bressol dels castells.

A les 20:30 està prevista la "Projecció audiovisual commemorativa del quatre de nou amb folre de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i del cinc de vuit de la Colla Joves Xiquets de Valls", a la façana de l'Ajuntament. Trenta anys després es reviurà aquell punt i apart del món casteller en el mateix escenari que va succeir.

Els actes estàn oberts a tothom, als grans per a recordar i reviure aquell moment, i als més petits perquè així tindràn l'oportonitat de ser-hi.  


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!