Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Els grallers de deu colles participen a la Grallada organitzada pels Bordegassos

17/06/2015

Els grups de grallers de deu colles castelleres prendran part aquest dissabte al migdia a la Grallada, la trobada que els Bordegassos de Vilanova organitzen per reivindicar el paper de la música de gralla com una part més dels castells. La cita constarà de dues cercaviles i un concert a la plaça de les Cols, on cada grup interpretarà dues peces.

La cercavila sortirà des del local dels Bordegassos a dos quarts de dotze en direcció a la plaça de les Cols. Cinc dels grups baixaran per la Rambla Principal i els altres ho faran pel carrer Caputxins. Les dues cercaviles es trobaran a la plaça de la Vila, on els grups interpretaran una peça conjuntament. Tot seguit completaran la cercavila fins tornar a la plaça de les Cols. Els grups que hagin baixat pel carrer Caputxins pujaran per la Rambla, i viceversa. A la plaça de les Cols, pels volts de dos quarts d'una, començarà el concert, on cada grup interpretarà dues peces en solitari i rebrà un obsequi de part de l'organització. Un toc de vermut conjunt tancarà la matinal musical i, en acabat, els músics participants estan convidats a un dinar de germanor al local dels Bordegassos.

Les colles de grallers que ja han confirmat la seva presència a la Grallada són els Castellers de Barcelona, els Castellers de Terrassa, Castellers de la Sagrada Família, Castellers de Caldes, Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, Castellers del Prat, Castellers de Castellar, Castellers de Montcada i Reixac i el grup Fil d'Or, en representació dels Vailets de Gelida; a més de, naturalment, les Gralles dels Bordegassos de Vilanova.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!