Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

1700 castellers al torneig de futbol sala, patrocinat per Estrella Damm

13/02/2014

Aquests pròxims dissabte i diumenge 15 i 16 de febrer, es realitzarà a Igualada el XIIIè Torneig casteller de Futbol Sala, que aplega a equips de moltes colles de Catalunya i que compta amb el patrocini oficial d'Estrella Damm. El torneig torna a la ciutat 13 anys després de la seva creació, ja que la Colla local, els Moixiganguers d'Igualada, en varen ser els inventors i primers organitzadors. En aquesta edició, l'esforç organitzatiu serà notable pels Moixiganguers ja que s'ha ampliat el nombre d'equips participants de 32 fins a 40, fet que portarà més de 1.700 castellers a la ciutat. Els equips es distribuiran en 8 pistes de joc, totes situades a menys de 300 metres les unes de les altres. La localització de les pistes és al Pavelló i Amfiteatre de les Comes i al Col·legi Germans Maristes.

Per complementar el Torneig, els Moixiganguers organitzaran un bon nombre d'activitats lúdiques paral·leles, com la festa de dissabte a la nit a la Sala 6.9 amb concert de Miquel del Roig. No faltaran les tradicionals matinades que, amb un bon esmorzar, ajudaran a iniciar la jornada de diumenge amb energia per arribar a les dues del migdia, hora de la gran final a la sala de barri. El torneig es tancarà amb un gran dinar de germanor.

El XIIIè Torneig casteller està organitzat pels Moixiganguers amb el suport del Patronat Municipal d'Esports, i compta amb la col·laboració del Col·legi Maristes i d'Elements. Estrella Damm n'és el patrocinador oficial. En aquest sentit, a més, s'estrena el Premi Estrella Damm a la millor afició.

Per entendre l'abast del torneig, convertit en un veritable "clàssic" de l'hivern casteller, cal destacar que pocs dies després de tancar-se les inscripcions, van quedar pràcticament exhaurides les places hoteleres de la ciutat.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!