Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

La Fundació Lluís Carulla dedica la seva Nadala 2013 als castells

26/11/2013

La Fundació Lluís Carulla dedica la seva Nadala 2013 als castells. La Nadala és una publicació destinada a difondre monogràficament i en forma de miscel·lània gratuïta temes relacionats amb la cultura catalana i que es fa arribar a les persones i institucions que col·laboren a fer realitat els Premis Baldiri Reixac d'estímul i reconeixement a l'escola catalana. En aquesta ocasió, la Nadala està dedicada als castells i compta amb escrits de diversos experts en la temàtica, com ara Josep Bargalló, Xavier Brotons, Xavier Capdevila, Joan Cuscó, Pere Ferrando, Efren Garcia, Raquel Sans i Guillermo Soler. Jordi Llavina n'ha estat el coordinador.

La Nadala es va presentar oficialment a Barcelona en el marc del lliurament de premis de la Fundació Carulla, però també hi ha previstes presentacions a Vilafranca del Penedès (el pròxim 9 de desembre a les 19:30 al Vinseum), Valls (el 13 de desembre a les 19:00 a la Biblioteca Popular) i Tarragona (15 de gener a les 19:30 a l'Antiga Audiència).

Les persones interessades a aconseguir la Nadala ho poden fer col·laborant amb la campanya "Impulsem els Baldiri". Més informació aquí


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!