Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Curs de Fotografia amb Antoni Coll organitzat pels de la Vila de Gràcia

17/04/2015

Els Castellers de la Vila de Gràcia organitzen el cap de setmana del 16 i 17 de maig, la 3a edició del curs de fotografia castellera amb Antoni Coll. Coll és fotògraf habitual a les principals diades castellers i col·laborador de mitjans de comunicació com el Diari de Tarragona, El Punt Avui, Diari Més, La Vanguardia i d'institucions com Tarragona Turisme. El curs d'adreça a fotògrafs aficionats amb coneixements de la tècnica fotogràfica (nivell mitjà) que desitgin treure partit a les seves imatges per tal de trobar i crear el seu propi estil en el marc de la fotografia de temàtica castellera.

Els continguts s'impartan en dues sessions, la de dissabte teòrica a Can Musons seu dels Castellers de la Vila de Gràcia i una pràctica diumenge en el marc del XVIIIè Aniversari dels CVG.

El preu del curs és de 30€ per alumnes , les places són limitades i les inscripcions ja són obertes, podeu trobar més informació a http://www.cvg.cat/component/k2/item/1492-curs-de-fotografia-castellera-tercera-edicio-a-can-musons

E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!