Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies CCCC

L'antiga fàbrica Damm acull la II Jornada de Formació per Colles Universitàries

26/10/2016

L'antiga fàbrica Damm (carrer Rosselló 515 de Barcelona) acull aquest dissabte 29 d'octubre al matí la II Jornada de Formació per a Colles Universitàries, organitzada per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya amb el suport dels Arreplegats de la Zona Universitària. De fet, al final de la jornada s'estrenarà el documental "Emmanillem-nos. La construcció d'un somni", produït per aquesta colla i que explica el procés de creació de les manilles universitàries. La jornada dedicada específicament a les colles universitàries se celebra per segon any, després de la seva estrena el curs passat a Reus.

Aquesta jornada s'adreça a les dotze colles universitàries actualment membres de la CCCC i pretén aportar elements tant de gestió com de prevenció a aquest col·lectiu, i alhora facilitar el diàleg entre les diverses colles i amb la pròpia CCCC. Aquest any, a partir de les 10:00, hi haurà xerrades sobre sinistralitat en les colles universitàries, ús de les xarxes 2.0 i gestió de nous contingents, a més del taller per a l'ús correcte del casc -que des del curs passat és obligatori per les colles universitàries-.

La jornada clourà a les 13:00 amb l'estrena d'"Emmanillem-nos", enregistrat al llarg del curs passat, quan els Arreplegats van descarregar el pilar de set i el dos de vuit, tots dos emmanillats. A diferència de la resta de la jornada, que està restringida a les colles universitàries, la projecció del documental i la posterior taula rodona estan obertes al públic general. Així, en finalitzar la projecció es farà una taula rodona conduïda pel periodista Efren Garcia, sobre les manilles amb antics i actuals arreplegats: Gerard Gállego, actual cap de colla dels Arreplegats de la Zona Universitària; Jaume Galofré, cap de colla de la Colla Joves dels Xiquets de Valls; Arnau Cobo, cap de pinyes de Castellers de Vilafranca; i Pau Camprovin, cap de colla dels Castellers de Sants.


PDF
II JORNADA COLLES UNIVERSITÀRIES (29-10-16).pdf
E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!