Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

El programa casteller 'Finet i pel Mig' torna a Tac12 el pròxim dilluns

31/05/2013

El proper dilluns, 3 de juny, torna a la graella de TAC12 ‘Finet i pel Mig'. Començarà així la quarta temporada d'aquest espai casteller que posa el seu accent primer en l'activitat de les colles castelleres del Camp de Tarragona, sense oblidar tota l'actualitat de les grans diades que es duen a terme arreu de Catalunya. Els continguts els marcarà la pròpia actualitat de la temporada, amb imatges de totes les diades de cada cap de setmana, així com l'anàlisi del moment casteller i l'opinió a través dels protagonistes.

Presentat pels periodistes tarragonins Carles Cortés i Àlex Alonso i el vallenc Francesc Domènech, el programa s'emetrà cada dilluns a les 20.30 hores en primera emissió, amb diverses remissions la mateixa matinada del dilluns i al llarg del dimarts. L'espai, com també és habitual tindrà una durada aproximada de sis mesos i, per tant, mantindrà la seva emissió fins al proper mes de novembre quan acaba la temporada arreu de Catalunya. Com en les darreres temporades, el programa també l'emetrà Canal Blau TV i d'aquesta manera pot ser seguit des de les comarques del Penedès i el Garraf. Com a novetat d'enguany, el programa també arribarà a les Terres de l'Ebre a partir de l'emissió que farà l'Ebre TV.

'Finet i pel Mig' no és l'única programació castellera que presenta TAC 12. Cal remarcar que com en les anteriors temporades, la televisió pública del Camp de Tarragona emetrà diverses retransmissions de les principals diades castelleres del Camp de Tarragona, des de les places més tradicionals de Valls, Tarragona o Torredembarra. Enguany, a més, no descarta ampliar aquesta oferta amb alguna diada que es realitza fora del Camp de Tarragona, però on hi ha la participació destacada de colles de casa nostra.

E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!