Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

El Palau Robert acull una exposició de castells fins al març

11/11/2011

Dimecres 16 de novembre, a les 19 hores, s'inaugurarà l'exposició fotogràfica "Castells i castellers. Patrimoni Immaterial de la Humanitat".

L'exposició, que s'exhibirà al Jardí del Palau Robert a partir del 17 de novembre i es podrà visitar fins el 16 de març de 2012, homenatja les persones i les colles que han convertit els castells, en un símbol de Catalunya i en un dels tresors culturals de la humanitat. La mostra coincideix amb el primer aniversari de la proclamació dels castells com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la UNESCO.

L'inauguració anirà a càrrec del conseller d'Empresa i Ocupació, F Xavier Mena. També hi assistiran el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès; el director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Lluís Puig; el director de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa; la presidenta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Anna Guasch; el director general d'Editores Lunwerg, Javier Zaldúa, i representants del Grup Damm i de l'empresa Basf.
La mostra l'organitzen l'Agència Catalana de Turisme del Departament d'Empresa i Ocupació, i Editores Lunwerg, amb el patrocini de les empreses Damm i Basf.

El mateix dia, a les 18 hores es farà la presentació del llibre "Castells i Castellers. Una voluntat col.lectiva", editat per Lunwerg, a la Sala Cotxeres del mateix Palau Robert. El llibre és un complert repàs de la història dels castells des dels orígens fins a l'actualitat.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!