Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

Estrena del nou "Quarts de nou" en dimecres, amb plató i més durada

26/06/2012

El programa Quarts de Nou, que arrenca aquest dimecres 27 de juny a les 20:05, afronta la seva vuitena temporada amb importants canvis en el seu format i continguts. Dels mesos de juny a novembre (inclosos), abordarà cada dimecres tota l'activitat castellera del darrer cap de setmana. L'acord d'intercanvi d'imatges i de coproducció de diades castelleres al qual s'ha arribat amb la XAL (Xarxa de TV Locals), permetrà fer un repàs molt mes ampli de totes les diades d'interès pel món casteller. Aquest repàs es farà de forma analítica i incloent tota una sèrie de reportatges i seccions, que persegueixen el doble objectiu d'aprofundir en la tècnica i els valors intrínsecs dels castells, així com també la divulgació d'aquestos entre el públic no casteller.

El programa es realitzarà cada dimecres en un plató virtual, que ubicat al mig de les principals places castelleres, farà de contenidor de tots els continguts, a més de proporcionar la possibilitat de debatre qualsevol aspecte casteller de fons o d'actualitat. La periodista Raquel Sans Guerra moderarà aquets debats en els quals participaran els més prestigiosos analistes del món casteller. El nou Quarts de Nou i de la mà de l'Elisabet Carnicer, vol potenciar també la participació de tot el món casteller en el programa mitjançant les xarxes socials. I diverses seccions del programa propiciaran que qualsevol colla castellera, de les 65 que ja existeixen, es pugui veure representada en el programa.

L'equip del Quarts de Nou realitzarà també els programes especials que s'emetran per TV3 el mateix dia de les diades principals de la temporada. TV3 oferirà a la Xarxa de Televisions Locals la senyal internacional d'aquestes diades i oferirà aquestes diades senceres i en directe per la web www.tv3.cat/diades. Aquests programes especials a emetre per TV3 seran els corresponents a les diades:

- 1 juliol - Diada de Festa Major de Terrassa
- 22 juliol - Diada de Les Santes a Mataró
- 30 agost - Diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès
-16 setembre - Diada del Primer Diumenge de Festes de Tarragona
- 23 setembre - Diada de la Mercè de Barcelona
- 7 octubre ¬- 24è.Concurs de Castells de Tarragona
- 21 octubre - Diada de Santa Úrsula a Valls

L'acord d'intercanvi d'imatges amb la XAL permetrà també que cada diumenge al vespre el canal 3/24 pugui emetre un espai del Quarts de Nou ones repassaran els castells més rellevants de cada cap de setmana.

 

Fitxa programa "Quarts de Nou":
Emissió: Cada dimecres a partir de les 20:00 al 33.
Primera emissió : 27 de juny
Durada: 50 minuts

Director: Joan Ramon Anguera
Presentació: Raquel Sans Guerra i Elisabet Carnicer
Productor : Joan Casas
Realitzador: Antoni Janés
Producció associada de TV3 i Lavinia Productora

 

 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!