Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

La pinya solidària més gran de la història, el dia 27 a la tarda a Esplugues

14/05/2012

Els Castellers d'Esplugues, coneguts com a cargolins, volen aconseguir la pinya solidària més gran de la història el pròxim dia 27 de maig, en solidarit amb la Marató contra la Pobresa que organitza la Televisió de Catalunya. La convocatòria és a les 17:00 del diumenge 27, a la plaça Catalunya, amb la intenció que més d'un miler de persones facin pinya per un castell de set pisos, en un gest de gran valor simbòlic i que també ha de servir d'estímul per a la solidarit econòmica amb els desafavorits. L'acte l'organitzen la colla i l'ajuntament d'Esplugues de Llobregat. 

L'acte estava previst inicialment a les 12:00 però a petició de la pròpia de Televisió de Catalunya s'ha canviat a la tarda per tal que es pugui retransmetre en directe per TVC dins la programació especial de la Marató. 

Per a col·laborar en la pinya solidària com a entitat n'hi ha prou que manifestar la voluntat de participar-hi enviant un correu a marato@cargolins.cat i comprometer-se a fer una recaptació interna i a utilitzar els vostres mitjans de difusió per a publicitar l'acte, així com a venir una representació a fer pinya el dia 27. Malgrat que les donacions es poden fer fins al mateix dia 28, si voleu figurar a la llista d'adhesions que sortirà en els fulls i cartells publicitaris ho heu de comunicar a la colla abans del dia 18.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!