Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies CCCC

La nova espardenya de VamCats, producte oficial de la marca "Castells"

19/05/2014

La nova espardenya "Castellera" de l'empresa Vamcats s'incorpora als productes oficials de la marca "Castells - Colles Castelleres de Catalunya". VamCats ha treballat conjuntament amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) i alguns castellers per crear aquest nou prototip que inicialment sortirà al mercat en cinc colors diferents. En breu es podrà trobar a la web castellscat.cat, a vamcats.cat i també a les parades de VamCats. El preu serà de 49€.

Es tracta d'una espardenya còmode i fàcil de posar i treure. La subjecció es fa mitjançant unes gomes amples i creuades que encaixen perfectament al peu. La goma creuada recorda la clàssica espardenya de set vetes. També incorpora un ullet a la part interior de la talonera amb la finalitat que cada persona pugui lligar-se-les amb un mosquetó. La sola és de goma per evitar així les humitats a l'espart.

"la Castellera", el nom que adopta aquesta nova espardenya, incorpora la senyera (com la resta de models de VamCats) i el logo "Castells", identificatiu de la marca oficial del món casteller, impulsada per la CCCC i presentada el passat dia 9 de maig. En aquest sentit, Vamcats i la CCCC han signat un acord de llicenciament del nou model. D'aquesta manera, comprant aquest producte es col•labora econòmicament amb el món casteller.

En aquest sentit, no és la primera vegada que VamCats s'implica al món casteller, sinó que anteriorment ja havia col·laborat amb vàries colles creant el seu model de vamba personalitzada i participant a diferents places i esdeveniments de les colles. Per exemple, amb els Sagals d'Osona, els Castellers de Vilafranca, els Marrecs de Salt o altres colles.

Guillem Soldevila, director de VamCats, es mostra satisfet per aquesta nou projecte amb el món casteller i comenta que "feia temps que treballàvem en aquest model. Vàrem detectar que feia falta un model d'esperdenya. I hem volgut fer un calçat pensat per a ells. És un honor presentar una evolució de l'espardenya catalana".

Alfonso González, president de la CCCC, ha destacat la "voluntat que des del primer moment ha mostrat VamCats per tal que aquest nou producte suposi un ajut econòmic per al món casteller, incorporant-lo a la marca oficial mitjançant el nostre programa de llicenciament".

VamCats i la marca "Castells"

VamCats és la marca de vambes catalana que només amb un any i mig de vida s'ha consolidat al mercat. En aquest temps ja ha dissenyat més de 40 models de vambes amb dissenys i colors atrevits. Una nova empresa emprenedora que amb una bona estratègia comercial i en comunicació ja s'ha convertit en tot un referent dins el sector a Catalunya.

Per la seva banda, la marca "Castells" neix amb el triple objectiu de protegir la imatge dels castells d'usos no adequats per part de tercers; projectar el fenomen casteller, tant a nivell nacional com internacional; i aprofitar oportunitats de generar ingressos que ara no s'estan aprofitant i que podrien ajudar al finançament del món casteller. Això es farà sense entrar en conflicte amb l'esperit amateur i no comercial dels castells.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!