Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

La pel.lícula en 3D de TVC s'estrena el dia 17 de novembre a 17 sales

09/11/2011

La pel.lícula en 3D de TVC s'estrena el dia 17 de novembre a 17 sales. "Enxaneta" és un dels primers documentals produïts íntegrament en 3D al nostre país, realitzat per Televisió de Catalunya, sobre el món dels castells. El documental fa una aproximació a tots els valors que contenen els castells i que van ser mereixedors del reconeixement com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la Unesco.

Partint de la gravació integra en 3D del Concurs de Castells de Tarragona 2010 i afegint imatges de diades de Valls, Vilafranca i Terrassa; "Enxaneta" explica amb la veu d'una nena tot el que experimenten els castellers quan afronten la consecució d'un castell. L'esperit de superació, el treball en equip, la integració de les dones i de gent de totes les classes socials, de totes les edats i de qualsevol nacionalitat fan dels castells una valuosa eina de cohesió social en el si de les 61 colles castelleres existents a Catalunya.

Amb la participació de rellevants castellers de diverses colles, "Enxaneta" representa un viatge de tota la família castellera a través dels conceptes que sempre han definit els castells: valor, força, equilibri i seny. I aborda temes poc tractats fins ara, com la por i el risc que representen les caigudes.

"Enxaneta" és un nou fruit del compromís de TV3 amb la innovació, i s'ha concebut com un treball divulgatiu. Al mateix temps, vol ser reflex de tots els sentiments, de tot el treball i de tot l'esperit de superació que aporten els castellers.

Podeu consultar la sinopsi, el projecte, els protagonistes, la música, les sales d'exhibició,... de la pel.lícula al web www.tv3.cat/enxaneta

 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!