Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies CCCC

Entrevista 2.0 mitjançant twitter al president de la CCCC, aquest dijous

11/06/2013

El proper dijous 13 de juny el president de la Coordinadora de Colles Castelleres, Alfonso González, serà el protagonista de la primera entrevista castellera que es durà a terme a través de Twitter. Aquesta entrevista anirà a càrrec de @CastellsTuits, el perfil a la xarxa social dels debats temàtics 2.0 al voltant del món casteller.

Els aficionats i castellers usuaris de la xarxa social també podran participar a l'entrevista virtual formulant preguntes al president de l'entitat a través de l'etiqueta #EntrevistaCCCC, que el mateix González anirà responent des del seu perfil a Twitter (@AGonzalezBondia).

Amb aquesta entrevista, que es durà a terme al voltant de les 10 del vespre, es vol fer un repàs a l'actualitat castellera des de la vessant més institucional i es tractaran diversos temes com l'augment constant de noves formacions, de la Jornada de Bones Pràctiques en la gestió castellera, celebrada fa uns dies a Badalona, i altres projectes que vol impulsar la Coordinadora de Colles, a més de les qüestions que els usuaris de Twitter plantegin a Alfonso González.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!