Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

Les entrades del Concurs de Tarragona es posen a la venda el dia 27 de juliol

20/07/2016

El Concurs de Castells de Tarragona posarà a la venda les seves entrades a partir del 27 de juliol. A més, ampliarà el seu aforament amb prop de 200 espectadors, arribant a un aforament total de 6.200 espectadors. 

A causa de l'elevada demanda de localitats, s'ha decidit retirar la graderia provisional que tradicionalment s'instal·lava al segon pis de la Tarraco Arena Plaça, i que tenia capacitat per a 1.000 persones. Ara l'espai quedarà habilitat perquè els espectadors es distribueixin de peu, fet que permetrà augmentar la capacitat de l'espai fins a les 1.200 persones. D'aquesta manera, l'aforament total de la Tarraco Arena Plaça de públic s'ampliarà fins als 6.200 espectadors, afegint els 5.000 de la graderia principal del primer pis.

Les entrades per a la principal cita castellera de la temporada es posaran a la venda el dimecres 27 de juliol a les 10 del matí a través de les pàgines webs www.concursdecastells.cat, www.tarragona.cat i www.tap.cat.

Per a la jornada de dissabte 1 d'octubre es posaran a la venda 4.500 localitats, ja que de moment no està previst obrir el segon pis. Per a la jornada de diumenge 2 d'octubre es posaran a la venda 5.200 entrades. Les localitats que falten fins completar l'aforament final de la plaça es vendran a les colles participants i es reservaran per a les autoritats i patrocinadors.

Pel que fa al preu de les entrades, les localitats per al dissabte 1 d'octubre costaran 5 euros, mentre que per presenciar la jornada del diumenge 2 d'octubre el públic podrà escollir entre dues modalitats: la localitat de la graderia del primer pis, amb seient, que tindrà un preu de 12 €, i les localitats del segon pis, per seguir el Concurs dempeus, que costaran 8 €. Cal recordar que la primera jornada del Concurs de Castells, que tindrà lloc el diumenge 25 de setembre a la plaça del Castell de Torredembarra, és d'accés lliure i gratuït.

Pel que fa al procés de venda, cada persona podrà comprar un màxim de quatre entrades d'una mateixa jornada i només es permetrà una sola operació per usuari. La venda es gestionarà a través de la plataforma de l'empresa catalana 4Tickets, que gestiona més de 3.000.000 d'entrades a l'any i especialitzada en la venda d'espectacles amb una gran demanda concentrada en poques hores, com per exemple el SITGES - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya amb un volum de vendes de més de 11.000 entrades en 2 hores.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!