Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

Arrenca per Sant Jordi un nou portal d'informació castellera, DiariCasteller.cat

24/04/2014

La matinada de Sant Jordi d'aquest 2014 ha estat l'escollida per a l'arrencada del DiariCasteller.cat, el portal d'informació castellera del Nació Digital i delCamp.cat. Es tracta, a més a més, del primer diari dedicat exclusivament al fet casteller. El DiariCasteller.cat neix amb la voluntat de ser la referència de la informació castellera a la xarxa, ja que compta amb espais dedicats a cada colla castellera que hagi completat almenys un castell de sis, i està associat amb el portal WebCasteller, proveïdor d'estadístiques castelleres per al diari. També s'han posat en marxa perfils a les xarxes socials Facebook i Twitter

El DiariCasteller.cat estarà dirigit per Guillem Bargalló i Gerard Recasens, dos periodistes experts en el món casteller, i comptarà amb un equip de col·laboradors i opinadors, joves i relacionats de manera directa amb el fet casteller. A més a més, seran persones d’arreu de Catalunya, de manera que el mitjà aposta per ser un diari transversal i on totes les colles, tant grans com petites, tindran cabuda. Una de les apostes del mitjà és la retransmissió de les principals diades castelleres en línia en format streaming, amb la voluntat d’acostar als aficionats imatges i so d’actuacions clau en el calendari casteller.

El DiariCasteller.cat servirà de notícies castelleres totes les capçaleres del grup NacióDigital.cat arreu del país i també servirà per aglutinar totes les informacions relacionades amb el fet casteller que aquestes ja fan ara mateix a tots els seus territoris. El director de delCamp.cat, Guillem Ramos-Salvat, ha explicat que aquest nou projecte "permetrà disposar d'una informació castellera de més qualitat, especialitzada i amb un alt contingut estadístic a totes les capçaleres del grup". El DiariCasteller.cat incorporarà novetats pel que fa al disseny en relació amb d'altres edicions territorials i temàtiques del grup.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!