Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Els Xiquets de Cambrils organitzen una cursa castellera de 10 quilòmetres

08/04/2015

Els Xiquets de Cambrils juntament amb el Club Triatló Cambrils i amb el suport de la CCCC i l'Ajuntament de Cambrils, organitzaran el pròxim 15 de Novembre la "CURSA DELS CASTELLERS". Una cursa de 10 kilòmetres oberta a totes les colles de Catalunya i a tots els aficionats a aquest esport. Pels més petits també faran la "CURSA DELS ENXANETES" de 500 metres per la canalla nascuda a partir del 2004.

Totes dues tindran premis econòmics especials pels castellers, per les colles com a equip, així com pels primers caps de colla i pels primers presidents, apart també de la classificació general oberta a tothom. La prèvia i post cursa comptarà amb una gran festa i activitats per totes les edats i una recollida de joguines solidaria cara el nadal. Presentat i aprovat el projecte, ara entren a la fase de comercialització a patrocinadors que servirà per premiar al màxim a les colles i donar la màxima cobertura mediàtica a la cursa.

El novembre passat, durant la setmana de la colla dels Xiquets de Cambrils van organitzar la "Primera Trobada de Colles del Sud" que va portar a 7 colles de la província de Tarragona, que enguany organitza els Torraires de Montblanc. També durant la setmana van organitzar una jornada de tecnificació castellera amb membres de la junta tècnica de les dues colles de Valls, quatre de Tarragona i Reus. Finalment van organitzar la "Gran Trobada de la Canalla Castellera amb el Rècord de Poms de Dalt a una mateixa plaça" amb 68 Poms de diferents colles.

Enguany es vol fer de la "CURSA DELS CASTELLERS" l'acte central de la setmana de la colla. També es repetirà la "Gran Trobada de la Canalla Castellera de Catalunya" amb un altre eix d'animació casteller encara per confirmar.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!