Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies CCCC

La CCCC signa un conveni amb Arç per les assegurances no castelleres

21/09/2017

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) va signar aquest dimarts un conveni de col•laboració amb la corredoria d'assegurances Arç Cooperativa referent a les assegurances per l'activitat no castellera. Mitjançant aquest conveni, Arç ofereix a les colles membres de la CCCC serveis de consultoria i contractació de pòlisses necessàries per dur a terme activitats com ara colònies de canalla, concerts, àpats populars, etc.

Arç Cooperativa, nascuda el 1983, és una corredoria especialitzada en el sector de l'economia social i solidària, el món associatiu i les energies renovables, i disposa de certificat EthSI (Ethical and Solidarity Based Insurance) per a la gestió d'assegurança ètica i solidària amb el màxim nivell de registre, l'RG2. Actualment, Arç Cooperativa té signats convenis similars amb més de quinze federacions de cultura popular, entre d'altres la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya, Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, Federació d'Ateneus de Catalunya, Agrupament d'Esbarts Dansaires i Federació Catalana de Societats Musicals entre altres.

Per la seva banda, la CCCC agrupa les prop de 100 colles castelleres existents actualment al país, amb més de 13.000 assegurats.

E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!