Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

15è Cicle de Conferències de Temàtica Castellera a la Bisbal del Penedès

03/01/2012

Durant els propers mesos de febrer i març, se celebrarà a la Bisbal del Penedès el 15è Cicle de Conferències de Temàtica Castellera, que com cada any organitza la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca. Aquestes ponències tenen com a eix central el "Fet Casteller".

El calendari de les conferències serà el següent: la primera serà el dia 4 de febrer, sota el títol de "Ja som Patrimoni Immaterial. I això que vol dir?" a càrrec d'en Guillermo Soler de Oteyza. La segona serà el dia 25 de febrer, en la qual Xavier Güell Cendra ens parlarà de "La Moixiganga d'Igualada". I, finalment, el dia 10 de març hi haurà una Taula Rodona sobre "XXIVè Concurs de Castells de Tarragona", amb representants de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, de la Colla Joves Xiquets de Valls, de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i dels Castellers de Vilafranca. Josep Ribes Garassa serà el moderador. 

Les conferències es portaran a terme a la mateixa seu de la Societat, al carrer Doctor Robert, número 1, a les 19:00 de la tarda.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!