Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

Organitzen un concurs de fotografies castelleres per Instagram

15/07/2013

Descobreix Catalunya ha posat en marxa el I Repte de Fotografies Castelleres per Instagram, un concurs que busca la màxima participació d'aficionats als castells i la fotografia via aquesta xarxa social i que compta amb la col·laboració de la CCCC i de diverses colles castelleres. El repte ja està en marxa i es poden penjar fotografies fins al 4 d'agost. 

 

* Mecànica del repte: hi haurà dues categories

1) Una primera general, en la qual poden participar imatges de qualsevol Colla Castellera de Catalunya. Entre totes elles es seleccionaran les tres millors, una de les quals serà la guanyadora en categoria general del repte i s'endurà un dels productes que oferirà El Nan Casteller (@elnancasteller), junt amb un exemplar del llibre "Castells i castellers" de l'editorial Lunwerg, gentilesa, en aquest cas, de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.
Caldrà etiquetar les fotos amb #reptecastellsdc.

2) Un segona categoria específica, en la qual es preseleccionaran quatre fotografies per cada Colla que patrocina el repte (les colles participants són: Castellers de Sabadell, Colla Castellera de Figueres, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Marrecs de Salt, Xics de Granollers, Xiquets de Reus, Xiquets del Serrallo). Es premiarà la millor imatge de cada Colla amb un lot de merchandising que aquesta oferirà junt amb una "experiència castellera", viure un assaig o una actuació castellera en directe, de la mà d'un dels seus membres.

 

* Bases del repte:

- Durada: des de l' 11 de juliol fins diumenge 4 d'agost a les 24.00h.
- Seràn vàlides les imatges antigues i noves, tot i que es valorarà positivament i serà un criteri a tindre en compte en la selecció de les mateixes la seva actualitat.
-Citar el nom de la colla, data i població de l'actuació i si és possible la tipologia de Castell.
-Etiquetar les imatges amb #reptecastellsdc en la categoria general i amb la corresponent etiqueta de la seva respectiva colla en el cas de la categoria específica, és a dir que sigui una fotografia d' una de les colles col.laboradores.
- No hi ha límit de fotografies per iger.
- Ser l'autor de la imatge.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!