Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

La Muixeranga d'Algemesí i una revetlla complementen el Concurs de Castells

22/07/2014

Una doble actuació de la Muixeranga d'Algemesí i una revetlla dissabte a la nit, juntament amb l'emissió en directe de les dues actuacions a la pantanlla gegant de la Tabacalera, permetran arrodonir l'activitat vinculada al Concurs de Castells de Tarragona el cap de setmana del 4 i 5 d'octubre. Les entrades de dissabte, que baixen a cinc euros, sortiran a la venda ja la pròxima setmana.

Així, la Muixeranga d'Algemesí, estretament vinculada a l'origen dels castells, actuarà el dissabte dia 5 al migdia a la plaça de la Font i al vespre a la mateixa Tarraco Arena Plaça (TAP) un cop finalitzi la competició castellera. A més, es vol que la zona ajardinada de la Tabacalera es converteixi en focus casteller tot el cap de setmana, amb la projecció en directe de les diades a la pantalla gegant i una revetlla dissabte a la nit a la Capsa de Música (al magatzem número 1 de la Tabacalera) a càrrec del grup de versions Cat Rock. D'aquesta manera es vol donar resposta a la demanda d'un punt de trobada per als molts castellers que fan nit a Tarragona el dissabte.

Novetats en la venda d'entrades

La presentació d'aquest matí també ha servit per explicar les novetats en el sistema de venda d'entrades, que aquest any s'ha encarregat a Koobin, empresa catalana de referència a Europa en el sector del ticketing (van fer-se càrrec de la darrera Final Four de l'Eurolliga de Bàsquet). D'aquesta manera es vol deixar enrere els problemes en les dues darreres edicions del Concurs, en què el sistema previst per part de l'ajuntament es va col·lapsar per la forta demanda d'entrades. "Hem après del que va passar fa dos anys i hem buscat una solució que ens dóna totes les garanties", ha destacat Begoña Floría, consellera de Cultura. En total, sortiran a la venda 5000 entrades tant per dissabte com per diumenge, mentre que un miler més es reserven per les colles i compromisos de l'organització. 

L'altra novetat fa referència a les entrades de dissabte. Donat que l'objectiu, en paraules de Xavier Gonzàlez, director del Concurs, és que "dissabte la plaça estigui a vessar", s'ha rebaixat el preu a cinc euros (les de diumenge es mantenen en dotze) i a més es posaran a la venda a partir del pròxim dilluns dia 28 de juliol. En canvi, per poder comprar una entrada per diumenge caldrà esperar fins al 8 de setembre, un cop ja es coneguin totes les colles participants i s'hagi sortejat la seva posició a plaça. 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!