Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

Neix Cdecastells, un nou portal que aposta per l'anàlisi i la profunditat

08/05/2013

Aquest dissabte 11 de maig es posa en marxa Cdecastells, un nou espai d'informació castellera a la xarxa impulsat per un equip de cinc persones amb un denominador comú: la comunicació i els castells. Coincidint amb l'activació del web www.cdecastells.cat, el mateix dissabte es farà un acte de presentació a les 12.30 h al Cafè Metropol de Tarragona on tothom hi és convidat.

Jordi Andreu, Jordi Crespo, Cinta Olivan, Raquel Sans i Jordi Suriñach irrompen a la xarxa per parlar de castells d'una manera diferent. El nou projecte periodístic pretén oferir un complement als espais d'informació existents actualment, a través d'entrevistes en profunditat, articles d'anàlisi i d'opinió.

Cdecastells se centrarà fonamentalment, i per una qüestió de proximitat, en el món casteller tarragoní i de les comarques del voltant, però sense oblidar la resta de colles que conformen en panorama casteller. És un espai clarament pensat per a ‘malalts' de castells.

A més dels continguts que es trobaran a la seva pàgina web, Cdecastells ja ha obert perfils a diferents xarxes socials com Facebook, Twitter i Pinterest, des dels quals oferiran continguts complementaris i on els ususaris també hi podran dir la seva.

 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!