Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies Món Casteller

Debat casteller en 59 segons en una nova edició del CastellsTuits a Vilafranca

27/11/2014

La seu dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, tornarà a acollir aquest dissabte, 29 de novembre, una nova edició del @CastellsTuits, la trobada interactiva 2.0 al voltant de xerrades o debats de temàtica castellera.  Aquest debat, organitzat per festadirecte.cat, se centrarà en la temporada castellera del 2014 i serà protagonitzat per les cinc millors colles de gamma extra, que repassaran diversos aspectes relacionats amb les mateixes colles o altres temes del món casteller en general. Així doncs, hi participaran representants o caps de colla dels Minyons de Terrassa, de la Colla Vella i la Colla Joves de Valls,  de la Jove de Tarragona i dels Castellers de Vilafranca.

Com és habitual el debat s’anirà reproduint a través de la xarxa social Twitter des del perfil @CastellsTuits i els usuaris d’aquesta xarxa social podran participar i seguir la jugada mitjançant l’etiqueta #castellstuits, amb la possibilitat de formular preguntes als ponents des d'avui mateix. A més, una pantalla gegant ensenyarà al públic de la sala les piulades més destacades i també podran participar en el torn de preguntes obert.

Nou format

El debat, organitzat per festadirecte.cat amb la col·laboració dels Castellers de Vilafranca, estarà moderat pel periodista casteller Carles Cortés, presentador del programa Dosos amunt! i de les transmissions castelleres de la Xarxa de Televisions Locals.
En la seva cinquena edició, aquesta trobada temàtica al voltant dels castells estrenarà un nou format, ja que els representants de les colles tindran un temps màxim de 59 segons per intervenció, amb l'objectiu d'aconseguir  un debat fresc, àgil i dinàmic.
Aquesta edició del CastellsTuits tindrà lloc dissabte 29 de novembre a partir de les 17.15 h a la sala d’actes de Cal Figarot, al carrer General Prim número 4 de Vilafranca del Penedès i estarà obert a tothom.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!