Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Els Capgrossos de Mataró podrien actuar a l'Índia el proper mes d'agost

02/01/2014

En la temporada del seu 18è aniversari, els Capgrossos podrien actuar per primera vegada fora del continent europeu. Els del Maresme han rebut aquesta proposta de la mà dels Castellers de Sants, que l'any passat van viatjar-hi després que el 2011 ho fessin els Castellers de Vilafranca.

Si tot arriba a bon port, el viatge serà del 13 al 20 d'agost, dies que els Capgrossos dedicaran a fer assajos i actuacions davant de milers de persones en el marc del Dahi Handi, el festival de Bombai i Thane en què els Govindes alcen construccions humanes en commemoració del naixement del déu Krishna.

Com que els organitzadors de la festa es fan càrrec de l'allotjament i la manutenció de la colla, cada casteller s'hauria de pagar les despeses del viatge. Per minimitzar aquest cost al màxim possible, els Capgrossos ja estan treballant en diverses fórmules imaginatives. Els blaus consideren aquest viatge com una oportunitat "per fer créixer la colla socialment i un premi, tant a la feina ben feta castellerament com a la relació entre colles". 


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!