Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Caixa Penedès i Xicots de Vilafranca signen un acord de col·laboració per a un projecte d'acollida

02/10/2009

L’Obra Social de Caixa Penedès i els Xicots de Vilafranca van signar, dimecres 30 de setembre, un acord de col·laboració per impulsar el projecte La colla castellera com a eina d’acollida. Aquest treball, elaborat per la colla castellera vilafranquina en el marc d’un programa d’intercanvi per a nous ciutadans que impulsa la Generalitat de Catalunya, té l’objectiu de difondre el fet casteller i els seus valors entre la població recentment arribada a Vilafranca i el Penedès, tot contribuint la integració i interrelació de les persones i, també, a l’increment de la base social de la colla.

Per assolir-ho, es realitzaran diverses activitats formatives i de divulgatives durant els mesos de més baixa activitat castellera, de novembre a abril. Consistiran, bàsicament, en un programa de diversos tallers pràctics i xerrades teòriques formatives sobre els castells, la seva tècnica bàsica i el què ofereix el fet de participar activament en la colla castellera. Paral·lelament, també es duran a terme activitats de promoció del fet casteller i de la mateixa colla entre diverses entitats de la vila i la comarca, per potenciar al màxim la participació en aquests tallers i xerrades. Aquesta difusió es farà amb el suport de tríptics informatius i cartelleria específica.

Amb aquesta acció l’Obra Social de Caixa Penedès reforça el seu compromís amb la societat donant suport a programes d’integració amb entitats no lucratives que hi treballin.

L’acord, que suma un import de 6.000 euros, va ser rubricat a l’Oficina Principal de Caixa Penedès per part d’en Francesc Xavier Montoliu, en representació de Caixa Penedès, i d’en Manel Trias, President dels Xicots de Vilafranca.


PDF
_2009-09.pdf
E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!