Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Els Bordegassos organitzen la primera diada finançada per micromecenatge

11/10/2012

Immersos en la temporada del seu 40è aniversari, els Bordegassos de Vilanova preparen una gran diada de final de temporada en la qual han convidat totes les colles que els van veure néixer, el 1972, i que encara continuen en actiu. L'esdeveniment tindrà la peculiaritat de ser la primera diada castellera finançada per micromecenatge.

La diada serà possible també perquè bona part de les colles castelleres amb més solera del panorama faran un forat a la seva atapeïda agenda per compartir amb els Bordegassos la celebració del seu 40è aniversari en una diada castellera sense precedents. Ja han confirmat la seva assistència els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Nens del Vendrell i els Minyons de l'Arboç, a l'espera de confirmació d'altres colles.

Des de la colla dels Bordegassos de Vilanova es demana suport a tothom qui pugui i vulgui ajudar a a fer viable aquest projecte tan ambiciós. Gràcies a petites aportacions al projecte Fem-la gran! De  www.verkami.com, les aportacions (que poden anar des dels dos fins als 100 euros, podran arribar a finançar aquest fet excepcional que només es fa davant d'esdeveniments especials. Els 3.000 euros que requereix el projecte aniran íntegrament destinats a les despeses de transport de les colles convidades, que han renunciat al seu catxet, com també a la resta de detalls d'infraestructura que requereix una actuació d'aquestes dimensions.

Els mecenes rebran diversos regals, que van des de marxandatge de la colla fins a inscripcions gratuïtes a actes del carnaval 2013. La diada tindrà lloc diumenge 11 de novembre a les 12:30 hores a Vilanova i la Geltrú.

Enllaç del projecte: http://www.verkami.com/projects/3277-fem-la-gran


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!