Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies de les colles

Els Bordegassos aproven participar en el Concurs 24 anys després

03/06/2012

Els Bordegassos de Vilanova volen participar al Concurs de Castells 2012. L'Assemblea extraordinària de la colla va aprovar per àmplia majoria que un cop es faci oficial la classificació de la colla per aquesta cita la colla de la camisa groc terrós respondrà afirmativament a la decisió. Actualment la colla es troba virtualment classificada, tot i que el termini perquè el llistat de colles convidades sigui oficial es tanca a finals d'agost. De cara a una millor planificació, la junta de la colla va voler consultar els castellers amb prou marge de temps. L'última participació dels Bordegassos al Concurs va ser l'any 1988.

La victòria de sí aquest cop va ser majoritària, amb 50 volts afirmatius, 13 negatius i 10 abstencions. L'Assemblea va tenir lloc a passada la mitjanit del divendres 1 de juny, tot just acabat un assaig general que va servir per descarregar el primer quatre de set net sencer de la temporada.

El Concurs de Castells 2012 canvia de format i es planteja dividit en dues jornades, una dissabte a la tarda (per a les colles classificades entre el lloc 13 i 30 al rànquing), mentre que diumenge la cita es reserva a les 12 primeres. Tanmateix, el concurs és un de sol i la classificació final és única.


E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!