Coordinadora de colles castelleres de Catalunya

Notícies CCCC

La CCCC denuncia el bloqueig dels seus comptes bancaris per part d'Hisenda

26/09/2017

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) denuncia públicament el bloqueig dels seus comptes corrents bancaris per ordre del ministeri d'Hisenda, en el marc de les mesures adoptades pel govern espanyol per tal d'impedir la celebració del referèndum d'autodeterminació del pròxim dia 1 d'octubre. La CCCC té els seus comptes bloquejats des del passat dia 20 de setembre, el que a la pràctica suposa, entre d'altres, que qualsevol pagament que vulgui efectuar ha de ser supervisat i aprovat pel ministeri. Aquest bloqueig s'ha produït sense cap mena d'explicació per part del ministeri.

Aquesta situació és especialment injustificable tenint en compte que la CCCC és una entitat de tipus federatiu, privada i sense ànim de lucre, com ho són totes les entitats que en formen part, i sense cap relació orgànica amb la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, la CCCC ha demanat explicacions tant a les entitats bancàries com al mateix ministeri d'Hisenda. Finalment, hem pogut comprovar que el NIF de la CCCC apareix en el llistat d'entitats afectades per les mesures adoptades en l'Acord CDGAE de 15 de setembre (consultable aquí), però atribuït al Consorci del Museu Casteller de Catalunya, del qual forma part la CCCC juntament amb l'ajuntament de Valls, la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya. Constatat aquest fet, hem demanat al ministeri d'Hisenda que s'aixequi el bloqueig dels comptes.

Més enllà del nostre cas concret, la CCCC vol mostrar el seu rebuig radical a la mesura d'intervenir els comptes de la Generalitat de Catalunya i dels organismes que hi estan vinculats.

E-mail: sagfsdgcoordsagfsdginadosagfsdgra@ccsagfsdgcc.casagfsdgt
Telèfon: 977 605 206
Adreça: Carrer Major 2, 43800 - Valls (Tarragona)
T'agrada aquesta pantalla?comparteix-la!